verzending

Verplichte aanpassingen verzendtarieven vanaf 23/04/2020

Naar aanleiding van een controle van de FOD Volksgezondheid kregen wij als opmerking dat "Gratis verzending vanaf €45" wettelijk niet kan aanvaard worden. Dit niet enkel bij ons, maar bij alle Belgische "Vape-webshops".

De controledienst gaat er van uit dat dit een vorm van promotie/korting is. 
Kortingen en promotie's zijn wettelijk verboden, volgens de TPD2 wetgeving, op e-liquids, zowel met als zonder nicotine. Daarom zullen wij vanaf 23/04/2020 de nodige onderstaande maatregelen MOETEN nemen.

 1. Wij houden onze prijzen lager dan de concurrentie                                                      

2. Onze leveringskost is 5.95€ inplaats van 6.95€

3. Vergeet zeker niet dat je bij ons de eerste 3 maanden 0% btw betaald

Uw bestelling wordt verzonden via Bpost of DHL Tijdens de bestelprocedure krijgt u de keuze tussen onderstaande leveringsmethoden:

  • Pakket bij u thuis of op het werk: Levering bij een door u gekozen adres (thuis, vrienden, werk, bedrijf).
  • In een afhaalpunt: Levering in 1 van de 1400 afhaalpunten van Bpost, meestal postwinkels (let op, deze hebben ook openingsuren!
  • In een pakketautomaat: Geen tijd om op jouw pakket te wachten? Kies deze optie, je krijgt een sms zodra het pakket in de automaat naar keuze geleverd is.
  • Afhaling in ons magazijn te Boom : Uw pakket zal verzonden worden naar het afhaalpunt naar keuze. Uiteraard is deze verzendmethode ALTIJD GRATIS! Openingsuren Afhaalpunten: 

Als uw bestelling wordt verzonden als pakket dan krijgt u van ons automatisch een e-mail met een Track and Trace-code. Met deze code kan u eenvoudig de status van uw verzending bekijken via de Bpost website. of DHL websie

Indien u uw pakket wenst af te halen in ons magazijn dan kan u via uw account nakijken wanneer je pakket klaar ligt. Ook zal u gecontacteerd worden door vape-go medewerkers

Levertermijn:

Maandag - vrijdag: Bestellingen van goederen die in voorraad zijn, besteld voor 17u, zullen de volgende dag reeds afgeleverd worden (opgelet: Tijdens COVID-19 kan dit soms langer duren wegens vertragingen bij Bpost). 

Vrijdag - zaterdag: Alle bestellingen geplaatst voor zaterdag 13u worden op maandag geleverd! (België)(Opgelet: niet van toepassing tijdens COVID-19 lockdown)

Zondag: Bestellingen, geplaatst op zondag, zullen op dinsdag geleverd worden.

OPGELET: Bovenstaande tijdstippen gaan er van uit dat u enkel producten besteld die in voorraad zijn op het moment van jouw bestelling. U kan bij elk product, bovenaan de productpagina de huidige voorraad bekijken.

Niet in voorraad:

Wij doen ons uiterste best alle producten steeds in voorraad te hebben. Indien een product niet in voorraad is kan u dit zien aan de levertijd, bovenaan op de productpagina.
De meeste producten die niet in voorraad zijn zullen reeds de volgende dag bij ons aangeleverd worden en ook meteen verzonden worden.

Indien u een bestelling plaatst, waarbij er producten besteld werden die niet in voorraad zijn, zullen alle bestelde producten gelijktijdig verzonden worden, zodra alles in voorraad is.
Wens je toch je andere producten binnen de 2 werkdagen te ontvangen? Bestel ze dan in een apart order aub.

Hoe kan u de voorraad controleren?

Bovenaan de productpagina kan u onderstaande info terugvinden:

Als levertijd kan je volgende omschrijvingen terugvinden:

1 werkdag: Indien al je bestelde producten deze omschrijving hebben, zal uw product de volgende werkdag geleverd worden, (België) indien u voor 18u besteld.

2+ werkdagen: Dit is een product waar momenteel geen voorraad van is, wij bestellen dit voor u en zodra dit aankomt wordt dit de zelfde dag verzonden. In 90% van deze gevallen zal uw levertijd 2 à 3 werkdagen zijn. Indien het toch langer zou kunnen worden, brengen wij u op de hoogte via e-mail.

Pre-order:  Wij gebruiken deze verzendmethode bijvoorbeeld voor producten die nog moeten gereleased worden, maar geven je op deze manier, de mogelijkheid om deze op voorhand te bestellen. Zodra dit binnenkomt zal dit naar u verzonden worden.

Retour:

Een retourzending wordt niet in alle gevallen vergoed. Wij bekijken dit samen met u, retour per retour.

© 2020 - 2021 Vapeplanet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.