Appel

Appel  E-VLOEISTOF

 

Appel is een van de meest populaire fruitsoorten die over de hele wereld worden gegeten en een hoofdbestanddeel van de voeding van de meeste mensen. De knapperige, scherpe en frisse smaak past goed bij zowel eten als tussendoortjes met veel vitamine C en meer gezondheidsvoordelen dan je ooit van een vrucht zou willen. Het is de populariteit van appel die zich vertaalt in E-liquids met veel appelsmaak E-Liquids die tegenwoordig op de markt zijn.
Appel is te vinden in honderden verschillende fruitmixen, maar ook in desserts en zelfs e-sappen met appelsmaak. De scherpe, knapperige smaak kan zowel een licht frisse smaak als een pittige zure body toevoegen in verschillende smaakprofielen. Het kan zowel een dominante als een passieve smaak zijn, afhankelijk van het gebruik, maar elke fruitsmaak heeft baat bij enkele toegevoegde concentraten met appelsmaak. Of je nu je fruitmix een pittige kick wilt geven of een frisse, fruitige topnoot wilt, appel is buitengewoon veelzijdig.
E-liquids met appelsmaak zijn zeer veelzijdig en kunnen zonder problemen op spoelen in elke dampopstelling worden gebruikt. Hoe sterker de smaak, hoe meer zure tonen er doorkomen, dus bij hogere wattages kan appel je smaakpapillen echt een kick geven.

© 2020 - 2021 Vapeplanet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.