Blauwe framboos

Blauwe Framboos

De blauwe framboos is een merkwaardig geval omdat hij in de echte wereld overal te vinden is, maar niet echt bestaat. De smaak, die een witte schors-framboos nabootst, is een zeer populaire zomersmaak, maar het is bijna onmogelijk om er een in het wild te vinden. De blauwe frambozensmaak zit boordevol zoetstof en komt voor in veel slushes, ice pops en andere bevroren lekkernijen of gecombineerd met een lekkere munt in een drankje. Een van de meest populaire smaken in het bevroren gangpad, de blauwe framboos is een smaak die ons echt doet verlangen om buiten in de zon te zijn met ons favoriete slushedrankje in de hand.

E-liquids met blauwe frambozensmaak zijn vaak zoet met weinig scherpe nasmaak. De overbelaste zoetheid kan betekenen dat het een aanvulling vormt op een zoete fruitsmaak of in combinatie met een menthol kan het een blauwe slush vormen, een van de meer populaire smaken die er zijn. Een E-juice met blauwe frambozensmaak is eenvoudig maar smakelijk en kan vaak, als het niet verborgen is in een mengelmoes van verschillende smaken, op zichzelf worden genoten. Concentraat met blauwe frambozensmaak kan een fruitige, zoete extra toets toevoegen in combinatie met ander fruit of zo koud mogelijk maken en op eigen kracht verdampen. Het kan geweldig zijn op coils als het niet in grote hoeveelheden wordt gebruikt vanwege de zoetheid van de smaak, dus het kan zeker een nietje zijn in ieders kast.

Sorteer op
  • Blue Slush Drip Hacks
    Blue Slush Drip Hacks

    Een rijpe blauwe frambozensnoepbrij, zoet, net als het echte werk. Dit is een favoriet van Drip Hacks, probeer het eens, u zult er geen spijt van krijgen!

    € 8,59
© 2020 - 2021 Vapeplanet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.