Capella

Elke maand updaten wij onze aroma's met nieuwe smaken. Heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten via de gastenboek onderaan in de footer. Wij luisteren graag mee.

Capella Flavor Concentraten Een diverse en heerlijke lijn van in water oplosbare, sterk geconcentreerde, multifunctionele smaakstoffen.

Onze smaken bevatten geen vetten, calorieën of conserveermiddelen. De sterk geconcentreerde aard van onze smaken stelt ons in staat een superieur smaakconcentraat te leveren, vrij van conserveringsmiddelen en stabilisatoren. Geniet van een diep aroma, een dichte concentratie en een ongeëvenaarde smaak. Capella Flavours worden met trots gemaakt met de beste ingrediënten in de VS.

 

 

Sorteer op
 • Vanilla Bean Ice Cream van Capella Flavors
  Vanilla Bean Ice Cream van Capella Flavors

  Een rijke en romige ijssmaak met een dikke en bevredigende afdronk. Wie kan er meer vragen? Vanille-ijs van Capella is een prima startpunt voor romige dessertrecepten.

  € 4,95
 • Sweet Cream van Capella Flavors
  Sweet Cream van Capella Flavors

  Wil je je DIY-recept romiger maken? Capella's Sweet Cream is een geconcentreerde smaak en past goed in veel fruit- en drankrecepten.

  € 4,95
 • Golden Pineapple van Capella Flavors
  Golden Pineapple van Capella Flavors

  Probeer deze heerlijk zoete en pittige Golden Pineapple. Geweldig op zichzelf of in combinatie met fruit-, room-, drank- en dessertsmaken, Golden Pineapple is zowel veelzijdig als smakelijk.

  € 4,95
 • Sweet Mango van Capella Flavors
  Sweet Mango van Capella Flavors

  Als je op zoek bent naar een sappige en zoete fruitsmaak, waarom probeer je dan niet de fruitige smaak van deze zoete mango? Mango is om een zeer goede reden 's

  € 4,95
 • Sweet Guava van Capella Flavors
  Sweet Guava van Capella Flavors

  Zoete guave geeft je de smaak van het populaire fruit voor een rijke en ontspannende smaak, ongeacht aan welk doe-het-zelf-recept je het toevoegt.

  € 4,95
 • Double Apple van Capella Flavors
  Double Apple van Capella Flavors

  Kunt u niet beslissen of u de voorkeur geeft aan Red Delicious- of Granny Smith-appels? Probeer de Double Apple-smaak van Capella te gebruiken in je volgende DIY-recept. Beter nog, dit is de smaak die echt de finishing touch geeft

  € 4,95
 • Harvest Berry van Capella Flavors
  Harvest Berry van Capella Flavors

  Voeg wat bessensmaak toe met de rijke smaak van Harvest Berry van Capella in je DIY-recept. Met de smaak van gemengde zoete bessen zorgt Harvest Berry op zichzelf voor een heerlijke "net geplukte" smaak.

  € 4,95
 • Butter Cream van Capella Flavors
  Butter Cream van Capella Flavors

  Botercrème is de vulling die vaak wordt gebruikt in cakes en gebak. Er gaat niets boven deze zijdezachte smaak. Gebruik het om uw dessertrecepten samen te voegen op een manier die gewoon niet te evenaren is! Deze smaak moet worden

  € 4,95
 • Blueberry Jam van Capella Flavors
  Blueberry Jam van Capella Flavors

  Of het nu met pindakaas in een sandwich is of op zichzelf als dessert, Blueberry Jam is een van de beste jam-smaken omdat de natuurlijke bosbessentaart ervoor zorgt dat het niet te zoet wordt. Nu kun je de smaak

  € 4,95
 • Juicy Peach van Capella Flavors
  Juicy Peach van Capella Flavors

  Voeg een scheutje Juicy Peach toe aan je favoriete fruit- of dessertrecepten. Deze smaak heeft een enorm potentieel, en er is niet veel voor nodig om je recept te transformeren!

  € 4,95
 • Juicy Lemon van Capella Flavors
  Juicy Lemon van Capella Flavors

  Voeg wat pit toe aan je DIY-recept met deze rijke Juicy Lemon-smaak voor een verfrissende citrusuitbarsting. Juicy Lemon is de ideale citroensmaak om te gebruiken in een recept voor limonade

  € 4,95
 • Cereal 27 van Capella Flavors
  Cereal 27 van Capella Flavors

  Geniet van de zoete boter en bruine suiker graansmaak van Cereal 27 van Capella. Cereal 27 biedt een complex smaakprofiel dat geweldig smaakt bij gebruik in een doe-het-zelf-recept. Het past goed bij

  € 4,95
 • Cantaloupe van Capella Flavors
  Cantaloupe van Capella Flavors

  Voor een zoete, verfrissende meloenensmaak, meng je Capella's Cantaloupe-smaak in je volgende DIY-recept. We raden aan om te experimenteren door deze smaak te combineren met andere smaken van fruit, room of desserts.

  € 4,95
 • Blackberry van Capella Flavors
  Blackberry van Capella Flavors

  Zoet, rijk en licht pittig, maar weinig smaken zijn zo gedenkwaardig of zo lekker als Blackberry. Met slechts een paar druppels in je volgende doe-het-zelf-recept, kun je je verlangen naar zomerfruit

  € 4,95
 • Honeydew Melon van Capella Flavors
  Honeydew Melon van Capella Flavors

  Deze rijke honingdauwsmaak is een perfect verfrissende traktatie na de maaltijd. Voeg de zoete en sappige smaak van honingdauw toe voor een verkwikkende uitbarsting van smaak in uw doe-het-zelf-recepten met fruit, desserts en dran

  € 4,95
 • Ripe Strawberries van Capella Flavors
  Ripe Strawberries van Capella Flavors

  Geniet van de zoete pikante smaak van een diepe, donkere, perfect rijpe aardbei in je volgende DIY-recept. Deze smaak is goed te combineren met andere smaken van fruit, room, snoep, dranken en desserts.

  € 4,95
 • Vanilla Whipped Cream van Capella Flavors
  Vanilla Whipped Cream van Capella Flavors

  Ieders favoriete slagroomtopping is geperfectioneerd door de zeer bekwame smaakmakers van Capella. Deze smaak is de perfecte aanvulling op bijna elk dessertrecept.

  € 4,95
 • Blue Raspberry Cotton Candy van Capella Flavors
  Blue Raspberry Cotton Candy van Capella Flavors

  We raden aan om Blue Raspberry Cotton Candy te mengen met andere bessensmaken voor een werkelijk uitstekende smaak. Capella, je hebt het alweer gedaan met deze heerlijke smaak, en we danken je ervoor.

  € 4,95
 • Bavarian Cream van Capella Flavors
  Bavarian Cream van Capella Flavors

  De klassieke dessertcrème van de smaakexperts van Capella. Deze smaak is de ideale aanvulling op elk dessertrecept en geeft je diepe en zachte tonen van room met een lichte boventoon van zoetheid.

  € 4,95
 • Green Apple Hard Candy van Capella Flavors
  Green Apple Hard Candy van Capella Flavors

  Green Apple Hard Candy van Capella is een pittige appel die je lippen doet trillen van opwinding. Duik in de gedurfde fruitsmaak van zure groene appel in een onmiskenbare harde snoepbasis.

  € 4,95
 • Glazed Doughnut van Capella Flavors
  Glazed Doughnut van Capella Flavors

  Als jij een van die mensen bent die gewoon geen koffie kan drinken zonder een kleine snack, dan kun je je zoetekauw bevredigen met Capella's Glazed Donut-smaak zonder de calorieën.

  € 4,95
 • Marshmallow van Capella Flavors
  Marshmallow van Capella Flavors

  Marshmallow van Capella FlavorsVoeg wat romige goedheid toe aan je DIY-recept met deze klassieke marshmallow-smaak. Met zijn zoete smaak en een vleugje vanille vormt marshmallow een aanvulling op een verscheidenheid aan andere…

  € 4,95
 • Fuji Apple van Capella Flavors
  Fuji Apple van Capella Flavors

  Geniet van de onmiskenbare knapperige smaak van verse Fuji-appels. Deze smaak is zeer veelzijdig en laat zich goed combineren met bakkerij- en fruitsmaken.

  € 4,95
 • Pink Lemonade van Capella Flavors
  Pink Lemonade van Capella Flavors

  Geniet van de frisse, frisse zomersmaak van Pink Lemonade van Capella! Met de perfecte balans tussen zoetheid en licht bittere ondertonen is Pink Lemonade een geweldige keuze. We raden aan om te experimenteren door deze bes

  € 4,95
 • Juicy Orange van Capella Flavors
  Juicy Orange van Capella Flavors

  Herontdek je passie voor sinaasappels door Juicy Orange toe te voegen aan je volgende DIY-recept. Met zijn klassieke sinaasappelsmaak en zoete citrussmaak doet Juicy Orange wonderen voor uw recepten.

  € 4,95
 • Italian Lemon Sicily van Capella Flavors
  Italian Lemon Sicily van Capella Flavors

  Kan er iets verfrissender zijn dan de pittige, sappige smaak van een Siciliaanse citroen? Het is moeilijk in te schatten. Wat niet moeilijk te zeggen is, is dat Italian Lemon Sicily van Capella Flavour Drops ronduit heerlijk is.

  € 4,95
 • Creamy Yogurt van Capella Flavors
  Creamy Yogurt van Capella Flavors

  Breng uw fruit- en dessertrecepten naar een hoger niveau met Creamy Yogurt van Capella. Deze smaak geeft de perfecte romige en lichtzoete aanvulling op je DIY-recepten.

  € 4,95
 • Dragon Fruit van Capella Flavors
  Dragon Fruit van Capella Flavors

  Zurig, verfrissend en exotisch, u kunt uw smaakpapillen in vuur en vlam zetten met Capella's Dragon Fruit-smaak. We raden aan om deze smaak te mengen met dranken of zure fruitsmaken bij het maken van uw recepten.

  € 4,95
 • Strawberry Taffy van Capella Flavors
  Strawberry Taffy van Capella Flavors

  Zoet en heerlijk, Strawberry Taffy van Capella heeft de smaak van taffy gedoopt in zoete aardbeien! Deze smaak is perfect voor diegenen die hun snoeprecepten willen verbeteren.

  € 4,95
 • Banana van Capella Flavors
  Banana van Capella Flavors

  Pas op waar je loopt, want nadat je een paar druppels van deze rijke bananensmaak in je fruit- of dessert-thema-recept hebt gedaan, word je misschien zo afgeleid door de verrukkingen dat je uitglijdt en valt.

  € 4,95
 • Hazelnut (V2) van Capella Flavors
  Hazelnut (V2) van Capella Flavors

  Capella heeft het weer gedaan! Hazelnut, Version Two van Capella is een must-have voor degenen onder u die de smaak van hun doe-het-zelf-recepten willen versterken.

  € 4,95
 • Powerful Sour van Capella Flavors
  Powerful Sour van Capella Flavors

  Als je op zoek bent geweest naar de perfecte "Sour" om toe te voegen aan je DIY-recepten, zal Powerful Sour de kick geven waar je naar verlangt.

  € 4,95
 • Sweet Candy van Capella Flavors
  Sweet Candy van Capella Flavors

  Als u op zoek bent naar de perfecte snoepnoot aan uw fruit- of drankrecept, dan heeft Sweet Candy van Capella Flavours u gedekt! Sweet Candy kan uw recepten omtoveren in een heerlijke snoepsmaak.

  € 4,95
 • Fizz Pop van Capella Flavors
  Fizz Pop van Capella Flavors

  Heb je een drankrecept gemaakt dat een beetje plat aanvoelt? Dan zul je Fizz pop van Capella geweldig vinden! Deze geweldige smaak zal elk drankrecept versterken met een heerlijke "bruisende sensatie".

  € 4,95
 • Simply Vanilla van Capella Flavors
  Simply Vanilla van Capella Flavors

  Gebruik een paar druppels Simply Vanilla om een rijk en heerlijk aroma aan een doe-het-zelf-recept toe te voegen. Zoet en smaakvol, Simply Vanilla biedt een milde vanillesmaak, en het zorgt voor een heerlijk kruid om toe te voegen

  € 4,95
 • Yellow Cake van Capella Flavors
  Yellow Cake van Capella Flavors

  Yellow Cake van Capella biedt een zoete, vochtige cake-smaak met een klassieke Amerikaanse smaak, net zoals mama dat vroeger maakte!

  € 4,95
 • Kiwi van Capella Flavors
  Kiwi van Capella Flavors

  Deze authentieke Kiwi-smaak is op zichzelf al zeer bevredigend, maar mengt zich goed met andere fruit- en roomaroma's.

  € 4,95
 • Jelly Candy van Capella Flavors
  Jelly Candy van Capella Flavors

  Hoewel het heerlijk is als een op zichzelf staande smaak, mengt Jelly Candy zich goed met fruit- en drankenaroma's om die authentieke jelly candy-smaak toe te voegen.

  € 4,95
 • Toasted Almond van Capella Flavors
  Toasted Almond van Capella Flavors

  Voeg de verfijnde smaak van rijke geroosterde amandel toe aan je DIY-recept voor een vleugje elegantie. Geweldig in dessert- en likeurrecepten.

  € 4,95
 • Funnel Cake van Capella Flavors
  Funnel Cake van Capella Flavors

  Leg de authentieke carnavalsnacksmaak van Funnel Cake van Capella vast. Funnel Cake past goed bij room, fruit en andere dessertsmaken. Als je wat zoete, boterachtige goedheid aan je recepten wilt toevoegen, dan is dit zeker de

  € 4,95
 • Coconut van Capella Flavors
  Coconut van Capella Flavors

  Zoveel dingen smaken beter als je deze rijke kokosnootsmaak aan je DIY-recept toevoegt. Kokosnoot is een aanvulling op de smaken van fruit, dranken en desserts. We raden aan om met verschillende combinaties te

  € 4,95
 • Green Apple van Capella Flavors
  Green Apple van Capella Flavors

  Deze rijke groene appel is een van de meest veelzijdige smaken die er zijn, wat betekent dat het toevoegen van deze smaak aan veel van je doe-het-zelf-recepten ze waarschijnlijk heerlijker maakt.

  € 4,95
 • Sweet Lychee van Capella Flavors
  Sweet Lychee van Capella Flavors

  Voeg een echt exotisch karakter toe aan je DIY-recept met deze rijke Sweet Lychee-smaak. Met zijn zoete smaak en bloemig aroma smaakt Sweet Lychee heerlijk en mengt het goed met room, fruit en bloemige smaken.

  € 4,95
 • Tart Cherry van Capella Flavors
  Tart Cherry van Capella Flavors

  Als je op zoek bent naar een kersensmaak die je mond aangenaam doet trekken, dan is Tart Cherry van Capella een geweldige keuze. Deze zoete, gekonfijte kersensmaak is perfect voor recepten voor desserts, dranken en snoep.

  € 4,95
 • Lime van Capella Flavors
  Lime van Capella Flavors

  Voor degenen die de perfecte citrus "zing" aan hun recepten willen toevoegen, is Lime van Capella de smaak voor jou!

  € 4,95
 • Tangy Orange van Capella Flavors
  Tangy Orange van Capella Flavors

  Voor degenen die van hun citrussmaak houden met een beetje meer kick, heeft Tangy Orange van Capella Flavour Drops een overheerlijke zure sinaasappelsmaak die goed mengt met fruit, drank en zelfs sommige dessertrecepten.

  € 4,95
 • Passion Fruit van Capella Flavors
  Passion Fruit van Capella Flavors

  Passion Fruit van Capella Flavors Passion Fruit van Capella zorgt voor een zure, fruitige smaak met een heerlijk uniek aroma. Passievrucht mengt zich goed met andere fruit- en drankaroma's. Geniet van het experimenteren met je…

  € 4,95
 • Churro van Capella Flavors
  Churro van Capella Flavors

  Ervaar de gefrituurde deegachtige goedheid die Churro van Capella is. Met suikerachtige en zoete hints van kaneel, combineert Churro goed met chocolade, room en andere fruitsmaken.

  € 4,95
 • Cola van Capella Flavors
  Cola van Capella Flavors

  Voor een sprankelende verfrissing, probeer de rijke Cola-smaak van Capella toe te voegen aan je DIY-recept. Met zijn zoete smaak en unieke aroma, smaakt cola geweldig wanneer het wordt gemengd met fruit, confectie of zelfs kruiden

  € 4,95
 • Irish Cream van Capella Flavors
  Irish Cream van Capella Flavors

  Voeg een shot van deze rijk smakende Irish Cream-smaak toe aan je favoriete drankje of dessertrecept. Met zijn zoete smaak en zachte aroma is Irish Cream een essentieel onderdeel van elke goedgevulde doe-het-zelf "likeurkast".

  € 4,95
© 2020 - 2021 Vapeplanet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.