E-liquid

Na het kopen van een e-sigaret is het natuurlijk zaak dat je vloeistof in huis hebt om deze te vullen. Deze vloeistof wordt meestal liquid genoemd. Andere benamingen voor liquid zijn bijvoorbeeld damp vloeistof of vape juice. liquid is beschikbaar in ontelbaar verschillende smaken. Deze liquid worden over het algemeen onderverdeeld in Tabak, Fruit, Mint of Menthol, Dessert en Zoete smaken. Bij het gebruik van een e-sigaret heb je altijd een e-liquid nodig. De onderstaande informatie kan je helpen bij het maken van een keuze voor de beste e-liquid voor jouw e-sigaret.

Welke E-liquid?

Welke e-liquid past bij jouw e-sigaret gaan we nu uitleggen. Lees de onderstaande informatie dus goed door wanneer je niet zeker bent van de keuze voor je e-liquid. E-liquid bestaat hoofdzakelijk uit twee verschillende basisvloeistoffen. Dit zijn PG en VG. Deze twee basis ingrediënten zijn beide ten alle tijden verwerkt in een e-liquid. Echter kunnen er grote verschillen zitten in de mate waarin deze twee zich tot elkaar verhouden. Hieronder een korte uitleg van wat PG en VG inhoud en waar je op moet letten.

Welke Base?

•PG (Propyleen Glycol) is scherper in de keel en dunner van structuur. Deze vloeistof zorgt bij gebruik voor de prikkeling in de keel (vergelijkbaar met tabak)
•VG (Plantaardige Glycerine) is zachter in de keel en dikker van structuur. Deze vloeistof zorgt voor meer damp en grotere wolken. Base  nodig? Klik dan hier

Belangerijk!

Belangrijk is om te weten dat niet iedere liquid in iedere e-sigaret kan worden gebruikt. Dit komt door de dikte van de vloeistof. PG en VG staan altijd uitgedrukt in percentages ten opzichte van elkaar (Voorbeeld 50/50 of 30/70). Hierbij staat het eerste getal voor het % PG en het tweede % voor de hoeveelheid VG. Daarnaast is het dus belangrijk om te weten dat hoe hoger de VG is, hoe dikker de vloeistof is.

© 2020 - 2021 Vapeplanet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.