Aroma's

Elke maand updaten wij onze aroma's met nieuwe smaken. Heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten via de gastenboek onderaan in de footer. Wij luisteren graag mee.

Aroma's  zijn pure smaakstoffen die bedoeld zijn om je eigen e-liquid te mengen met behulp van base & nicotineboosters (indien wenselijk). Aroma’s kun je dus niet puur gebruiken.

Een Aroma's zijn heel kort gezegd een smaakstof, ook wel concentraat genoemd. Aroma’s worden gebruikt om helemaal zelf je e-liquid te mengen. Dit kun je doen door één aroma te gebruiken, maar je kunt uiteraard ook meerdere aroma’s gebruiken om tot een eigen geheel nieuwe smaak te komen.

Een aroma gebruik je wanneer je zelf je e-liquid wilt gaan mengen. Het aroma voeg je toe aan een basisvloeistof, dit wordt ook wel Base genoemd. Daarnaast kun je nog nicotineboosters toevoegen als je gebruikt wenst maken van nicotine in je e-liquid.

In ons assortiment hebben we verschillende soorten aroma’s. Zo hebben we aroma’s met één smaak, zoals pure tabak, pure menthol of een aroma die puur naar aardbeien smaakt.

In deze menu vind je al onze Aroma's smaakstoffen toevoegingen Aroma’s zijn er veel verschillende smaken te verkrijgen. Bij Vape planet hebben we pure smaken in het assortiment maar ook combinatie smaken (one shot aroma) die gebaseerd zijn op e-liquid smaken.

one shot aroma’s

Ook hebben we one shot aroma’s in het assortiment, die gemixte smaken bevatten. Denk bijvoorbeeld aan een aroma die bestaat uit diverse fruitsoorten gecombineerd met menthol. Een goed voorbeeld hiervan is een aroma van Vampire Vape: Heisenberg.

One shot aroma’s zijn ready-to-use en kun je direct toevoegen aan je base. Deze aroma’s bestaan vaak uit meerdere smaken en zijn meestal gebaseerd op bekende e-liquid smaken.
Het voordeel van een one shot aroma is dat de smaken van te voren zijn samengesteld. Hierdoor hoef je zelf niet te gaan uitzoeken of de smaken wel bij elkaar passen.

Met de pure aroma smaken kun je natuurlijk ook zelf mixen. Zo kun je een aroma gebruiken die puur uit tabak bestaat en die weer een beetje mengen met een aroma die puur naar menthol smaakt. Zo kom je dan tot een tabak met menthol smaak, geheel naar eigen wens afgestemd.

Een geur en smaak die door velen wordt gewaardeerd is vanille. Vanille aroma kan puur gebruikt worden om een zoete e-liquid te maken. Echter kun je vanille aroma ook prima combineren met een tabak, custard of fruitsoorten als banaan.

Elke aroma heeft zijn eigen mengverhouding. Vanuit de producent wordt dan ook een aanbevolen mengverhouding meegegeven. Uiteraard is dit een leidraad, maar het is wel een verhouding waarmee je kunt beginnen. Gemiddeld genomen heb je 10% aroma nodig als onderdeel van een uiteindelijke e-liquid.

Als je merkt na het aanmaken van je e-liquid dat de aroma te sterk aanwezig is, kun je extra basisvloeistof toevoegen om de aroma te verdunnen.Als je de smaak juist veel te zwak vindt, kun je juist weer meer aroma toevoegen, zodat je de smaak versterkt.

© 2020 - 2021 Vapeplanet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.