voorgemixte Concentraten

Pruducten in deze menu (voorgemixte concentraten) kan er altijd een tester aangevraagd worden voor 2€ klik hier om naar deze pagina te gaan >>

In deze dropdown menu hebben we een Grote Keuze Voorgemixte Concentraten, van de merken  Drip Hacks, Boss Shots, Boss Fog Shots, Element shots en flavour shots van andere merken dit zijn 250ml flessen met voorgemixte aroma's. Dit e-liquid concentraat kan niet zo gevaped worden. Deze leveranciers leveren de recepten gemixed naar de correcte percentages in een fles klaar om door jou af te vullen met de gewenste VG/PG  (en eventueel nicotine) verhouding.

Met 30 ml en 100 ml E-vloeistof tot 250 ml en 500 ml One-Shots en handige 60 ml Short Fill E-vloeistof, zijn onze smaken verkrijgbaar in een verscheidenheid aan handige e-vloeistofafmetingen en -percentages, perfect om je vape-concentraten precies goed te krijgen. Naast een verzameling van enkele van de beste e-liquid concentraten op de markt, zit ons assortiment Flava Hacks boordevol met alle poeders, kristallen en additieven die hun potentie verhogen en hun smaken verfijnen. Met alles wat je nodig hebt om het meeste uit je e-sigaret te halen, hoef je nooit meer achterom te kijken als je onze selectie van e vloeibare concentraten van deze leveranciers ontdekt.

verscheidenheid aan smaken

Drip Hacks en Boss Shots hebben een een grote keuze aan verschillende smaken zoals fruit, dessert, Koffie, Drank Yoghurt of een andere smaak gaat. Er zal zeker iets voor jou bij zijn waar je versteld van zult zijn.

Belangerijk!

Belangrijk is om te weten dat niet iedere liquid in iedere e-sigaret kan worden gebruikt. Dit komt door de dikte van de vloeistof. PG en VG staan altijd uitgedrukt in percentages ten opzichte van elkaar (Voorbeeld 50/50 of 30/70). Hierbij staat het eerste getal voor het % PG en het tweede % voor de hoeveelheid VG. Daarnaast is het dus belangrijk om te weten dat hoe hoger de VG is, hoe dikker de vloeistof is.

© 2020 - 2021 Vapeplanet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.